Υαλουρονικό Οξύ: Συνολική Αντιγήρανση, καταπολέμηση της χαλαρότητας!!


Ομορφιά
5.12.2018 | 13:34

Υαλουρονικό Οξύ: Συνολική Αντιγήρανση, καταπολέμηση της χαλαρότητας!!

Όταν φτάνουμε σε αυτό το κομμάτι της προσωπικής περιποίησης, όλες οι γυναίκες μετά το πρώτο σοκ αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να δράσουμε. Οι ρυτίδες έκφρασης προηγούνται αυτών που έρχονται με το πέρας του χρόνου, επομένως η περιποίησή τους δεν έχει ηλικία. Η κάθε γυναίκα έχει ξεχωριστή επιδερμίδα με διαφορετικές ανάγκες και οι ρυτίδες την επισκέπτονται ξαφνικά, ανεξάρτητα με την ηλικία.


Επιπλέον, μαζί με τις ρυτίδες έρχεται και η απώλεια όγκου σε ευαίσθητα σημεία της επιδερμίδας που μειώνουν τη σφριγηλότητα και τη φρεσκάδα της νεανικής της όψης.

Υπάρχει όμως ένα αποτελεσματικό όπλο για την πρόληψη αλλά και την αποτελεσματική τους αντιμετώπιση;

Η απάντηση είναι «Nαι» και ακούει στο όνομα υαλουρονικό οξύ. Το μαγικό αυτό συστατικό είναι ικανό να επαναφέρει τον όγκο κάτω από τα μάτια, γύρω από τα χείλη και γενικά στα σημεία που παρατηρείται η απώλειά του.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό, ένας πολυσακχαρίτης του ανθρώπινου συνδετικού ιστού, που ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος.

Τα μόρια του έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν 1.000 φορές περισσότερο νερό από το βάρος τους, με αποτέλεσμα να διατηρείται η υγρασία του δέρματος, για το λόγο αυτό θεωρείται ιδανικό για το αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα.

Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα συστατικά όπως τα πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα, όπου όλα τα συστατικά συνεργάζονται μεταξύ τους και ενισχύουν το ένα την δράση του άλλου. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση και για αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα κατά της γήρανσης του δέρματος.

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις μια κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ; Τα προϊόντα με κύριο συστατικό το υαλουρονικό οξύ έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Η αίσθηση της επιδερμίδα βελτιώνεται άμεσα, δείχνει απαλότερη και πιο ελαστική. Με συστηματική χρήση, η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της και οι ρυτίδες "γεμίζουν" εκ των έσω.
Φωτογραφίες Φωτογραφίες