Χρώματα δωματίου, συνδυασμοί χρωμάτων & ιδέες διακόσμησης


Σπίτι
9.7.2018 | 22:12

Χρώματα δωματίου, συνδυασμοί χρωμάτων & ιδέες διακόσμησης

Αν ψάχνετε για να κάνετε ένα συνηθισμένο δωμάτιο στο σπίτι σας να φανεί εξαιρετικό, ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με το βάψιμο. Η μοναδικότητες  που μπορούν να επιτευχθούν με το βάψιμο σε ένα δωμάτιο είναι ατελείωτες, καθώς υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιείσετε.

Πολλές από τις ιδέες που ακολουθούν δεν έχουν μόνο  ιδέες τα χρώματα του τοίχού, αλλά και οροφής, για τις κουρτίνες, τα έπιπλα, τα χαλιά, το δάπεδο, και ταπετσαρία για την επένδυση τοίχων. Τα χρώματα είναι ατελείωτα, και πολλές από τις ιδέες μας περιλαμβάνουν  χρώματα ροζ, μπλε, πράσινο, λάιμ, κόκκινο, πορτοκαλί, μαύρο, κίτρινο, καφέ και πολλά άλλα. Οι ιδέες περιλαμβάνουν σχέδια σχεδιασμούς, για διχρωμίες και τριχρωμίες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα 53 διαφορετικές ιδέες για χρώματα τοίχου και εμπνευστείτε. Αν σας αρέσει κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων μπορειτε με οδηγό την εικόνα να το αναζητήσετε στο χρωματοπωλείο της περιοχής σας.

Συμβουλή: Πριν πάρετε την ποσότητα του χρώματος που χρειάζετε για να βάψετε ένα δωμάτιο, καλό είναι να ζητήσετε ένα δείγμα για να δείτε πως δείχνει στον τοίχο σας πραγματικά. Ο όγκος της επιφάνειας και ο φωτισμός του χώρου μπορούν να φέρουν συμαντικές διαφορές στο πως θα δείξει ένα χρώμα.

 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες