OVS


Πολιτισμός
11.4.2019 | 11:06

OVS

Η ΟVS η nο1 Ιταλική εταιρεία γυναικείας, παιδικής & ανδρικής ένδυσης, γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Φαίη Σκορδά σε ένα ξεχωριστό event για μικρούς και μεγάλους .

To event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 12μμ έως και τις 5μμ, στο κατάστημα της OVS στην Τσιμισκή 77.

Στα γενέθλια της OVS θα παρευρίσκονται οι influencers Sissy Validstyle & Ιωάννα Βλάχου και οι δημοσιογράφοι Σοφία Τουντούρη & Χριστίνα Κανατάκη.

Ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα έχει την δυνατότατα να δει τις νέες συλλογές και να γνωρίσει από κοντά το μοναδικό ιταλικό στυλ της OVS ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει face painting, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις!

Η OVS είναι το κορυφαίο Ιταλικό brand σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια με πάνω από 800 καταστήματα στην Ιταλία και το εξωτερικό και διατηρεί από το 1972 ηγετική θέση την Ιταλική αγορά. Οι συλλογές της χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό στυλ με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα υφασμάτων σε προσιτές τιμές. Οι δημιουργίες τους σχεδιάζονται αποκλειστικά από την εταιρία σε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές και επιρροές από τον κόσμο της μόδας και της τέχνης.

#OVS #OVSPEOPLE #FROMITALYTOTHESSALONIKI
OVSFASHION.COM


 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες