Λόγω Τιμής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς και επιστρέφει τον Οκτώβριο


Πολιτισμός
12.5.2019 | 12:13

Λόγω Τιμής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς και επιστρέφει τον Οκτώβριο

Η σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, μπαίνει και πάλι στο πρόγραμμα.  Με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το καστ είναι ενδιαφέρον και εμπλουτισμένο.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου θα δώσει ξανά ζωή στους ήρωες που λάτρεψαν οι Έλληνες τηλεθεατές κι έτσι η αγαπημένη παρέα θα αναβιώσει στην μικρή μας οθόνη. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, μέσα από τον ΣΚΑΙ, η Ηρώ, ο Μάνος, ο Μιχάλης, η Μάνια, ο Βασίλης, η Αθηνά και ο Άρης θα επανεμφανιστούν και θα μάθουμε πώς είναι πλέον οι ζωές τους. Κι όλα αυτά τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Υπόθεση και καστ

Το σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου έχει ανατροπές και ενδιαφέρουσα πλοκή, με τις ζωές της παρέας από την Πάτρα να έχουν αλλάξει. Οι ήρωες θα εστιάζουν σε στη σημερινή πραγματικότητα και σε ζητήματα που αφορούν κάθε σύγχρονο πολίτη. Κάποιοι έχουν δημιουργήσει τις οικογένειές του, ενώ άλλοι όντες επηρεασμένοι από την κρίση δεν το τόλμησαν.

Σαφώς η κεντρική ιδέα της σειράς παραμένει η φιλία! Παιρνώντας τώρα στο καστ, η παραγωγή εμπλούτισε το ήδη υπάρχον και έκανε αν μη τι άλλο όμορφες προσθήκες. Εκτός λοιπόν από τους: Μαρκουλάκη, Κούρκουλο, Πυρπασόπουλο, Αλεξανιάν, Αλεξανδρή, Δημητρακοπούλου θα δούμε κι άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.
Φωτογραφίες Φωτογραφίες