Στη LEROY MERLIN γιορτάζουμε τη Γιορτή Σπιτιού με πρωταγωνιστή το σπίτι σου!


Πολιτισμός
5.6.2019 | 10:51

Στη LEROY MERLIN γιορτάζουμε τη Γιορτή Σπιτιού με πρωταγωνιστή το σπίτι σου!

Η LEROY MERLIN σε προσκαλεί στην τελευταία εβδομάδα Γιορτής Σπιτιού και έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις, προσφορές και δώρα. Επισκέψου ένα κατάστημα της LEROY MERLIN 6, 7 και 8 Ιουνίου και ανακάλυψε ευκαιρίες και προσφορές που θα ανανεώσουν το σπίτι σου και θα κάνουν τη Γιορτή Σπιτιού αξέχαστη!

Το σπίτι έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου, είναι ο χώρος που ζεις καθημερινά εσύ και περνάς χρόνο με την οικογένεια σου, είναι ο χώρος που καλείς τους φίλους σου για να συζητήσετε και να διασκεδάσετε. Γι’ αυτό εσύ και το σπίτι σου είστε στο επίκεντρο της LEROY MERLIN!

Για 3 ημέρες και μόνο η LEROY MERLIN προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσεις το σπίτι σου με μοναδικές προσφορές που φτάνουν έως και 70%! Ενώ παράλληλα στα καταστήματα σε περιμένουν διαγωνισμοί, κληρώσεις δώρων, επιδείξεις προϊόντων, παρέα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη και πολλά ακόμα happenings.

Τα μέλη του LEROY MERLIN CLUB που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους μέχρι και τις 8 Ιουνίου θα κερδίσουν μοναδικά δώρα όπως, δωροεπιταγές αξίας 500€, ταξίδια και δώρα LEROY MERLIN συνολικής αξίας άνω των 3.000€.

Στη LEROY MERLIN όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν! Παίξε Plinko με τη Schneider Electric και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το διακοπτικό υλικό του σπιτιού σου. Εμπνεύσου παρέα με τη Vitex και ενημερώσου για τις νέες τάσεις στα χρώματα, μάθε τα πάντα για τα ηλεκτρικά εργαλεία και ενημερώσου από τις μεγαλύτερες μάρκες του χώρου και μη ξεχάσεις όσο κάνεις τα ψώνια σου να απολαύσεις λαχταριστές εδέσματα από την Pizza Fan.

Σχετικά με τη LEROY MERLIN

Η Leroy Merlin, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Η LEROY MERLIN είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου» και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 με 6 καταστήματα και με 1 κατάστημα στην Κύπρο.