ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Συνάντηση – Sani Festival


Μουσικά Νέα
7.8.2018 | 14:06

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Συνάντηση – Sani FestivalΜια σπουδαία συνάντηση δύο καλλιτεχνών την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9.30 το βράδυ.


H μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 –  έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας – για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις soldout συναυλίες στο Ηρώδειο.

Από τη μια πλευρά οι λαϊκές μουσικές του Σταύρου Ξαρχάκου που μας αγγίζουν όλους και από την άλλη η φωνή και η ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που θυμίζουν κάτι από Αιγαίο. Δεν είναι τυχαίο που τους πρώτους έξι μήνες παρακολούθησαν την παράστασή τους 60.000 θεατές! Ο σπουδαίος συνθέτης συναντά τη μοναδική ερμηνεύτρια σ' ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο ακούγονται τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και «ακριβή» ερμηνεία της. Το κοινό τους αποθέωσε όπου κι αν εμφανίστηκαν και ήδη από τις πρώτες παραστάσεις φάνηκε πως αυτή η καλλιτεχνική σύμπραξη θα γινόταν η «συνάντηση του καλοκαιριού» και ολόκληρης της σεζόν. Μαζί τους θα συμπράξει δεκαμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς, οι οποίοι θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό στίγμα στη μουσική αυτή βραδιά κάτω από τον ουρανό της Σάνης.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης – Πνευστά
Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Γενική είσοδος: 20€ | Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
www.sanifestival.gr