Παραμένει στα «ύψη» ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη


SKG
4.7.2019 | 07:22

Παραμένει στα «ύψη» ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη

Στα «κόκκινα» συνεχίζει να παραμένει ο υδράργυρος και σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται  από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός σήμερα στην Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ειδικότερα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως το απόγευμα, σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία,  από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θεσσαλία και τη Στερεά. Από 22 έως 39 βαθμούς κελσίου στη Θεσσαλία, έως 40 βαθμούς στη Στερεά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.