Το νεσεσέρ της παραλίας


Ομορφιά
5.8.2019 | 10:03

Το νεσεσέρ της παραλίας

Είστε έτοιμες για την παραλία; Μαγιό, πετσέτα και φύγαμε; Όχι αν δεν είμαστε σίγουρες ότι το νεσεσέρ μας έχει ότι θα χρειαστούμε στην παραλία. Μπορεί να έχεις ήδη κάνει τα μπάνια σου και να έχεις πάρει το χρωματάκι σου, όμως σίγουρα θα χρειαστείς προϊόντα περιποιήσης για πρόσωπο και σώμα γιατί ως γνωστό ο ήλιος δεν αστειεύεται.

Προστασία από τον ήλιο 

Αντηλιακή κρέμα προσώπου και παραλία πάνε πακέτο. Το πρώτο προϊόν λοιπόν θα πρέπει να βάλεις μέσα στο νεσεσέρ σου είναι αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος. Για το πρόσωπο μπορείς να προτιμήσεις και μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα, η οποία σίγουρα θα σε προστατέψει από τον ήλιο αλλά θα σου χαρίσει  φρεσκάδα και διακριτική κάλυψη στο πρόσωπο σου. Ποτέ μην ξεχνάς την ευαίσθητο περιοχή των ματιών και φυσικά οπωσδήποτε ένα lip balm για τα χείλη. 

Άρωμα 

Φυσικά δεν θα είναι το καθημερινό σου άρωμα που φοράς στο γραφείο ή στις βραδινές σου εξόδους. Στο εμπόριο θα βρεις αρώματα χωρίς οινόπνευμα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην παραλία. Εναλλακτικά μπορείς να αρκεστείς σε κάποιο αρωματικό λάδι σώματος που σίγουρα θα ενυδατώσει, θα αρωματίσει αλλά θα βοηθήσει και στο μαύρισμα σου.

Λάδι μαυρίσματος 

Αφού έχουμε πάρει χρώμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το αγαπημένο σε όλες μας λάδι μαυρίσματος. Αυτό δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι ότι και το λάδι μαυρίσματος θα πρέπει να έχει αντηλιακή προστασία.

Προϊόν για τα μαλλιά

Τα μαλλιά μας έχουν ξεχωριστή ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση το καλοκαίρι. Εκτός από το καπέλο σου ή το μαντήλι για τα μαλλιά, χρειάζεσαι και ένα ειδικό αντηλιακό σπρέι που θα τα προστατέψει από τον ήλιο και την αφυδάτωση, ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα είναι από τα προϊόντα που πρώτα θα πρέπει να μπουν στο νεσεσέρ σου, ρίξε μέσα και μια μικρή βούρτσα για το ξεμπέρδεμα.

Προστασία από τσιμπήματα

Επειδή καμιά φορά η θάλασσα κρύβει και δυσάρεστες εκπλήξεις μην ξεχάσεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου και προϊόν για τα τσιμπήματα από τσούχτρες ή μέλισσες. Στο εμπόριο κυκλοφορούν spray ή stick και επίσης τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αντηλιακά με εντομοαπωθητική δράση κατάλληλα για παιδιά αλλά και για ενηλίκους.

 
Φωτογραφίες Φωτογραφίες