Η ιστορία του τραγουδιού ''Una noche mas'' μία νύχτα ακόμη της Yasmin Levy που αγαπήθηκε τόσο πολύ και στην Ελλάδα!!!


Μουσικά Νέα
19.8.2019 | 16:48

Η ιστορία του τραγουδιού ''Una noche mas'' μία νύχτα ακόμη της Yasmin Levy που αγαπήθηκε τόσο πολύ και στην Ελλάδα!!!

Το τραγούδι αυτό γράφτηκε για έναν έρωτα..ανάμεσα σε μια 58χρονη γυναίκα (που γνώριζε  προσωπικά η Yasmin Levy) και έναν 30άρη νεαρό. Συνήθιζαν να ταξιδεύουν πολύ και παντού. Μετά από 3 χρόνια και ενώ ήταν σε ένα νέο προορισμό, η γυναίκα παρατηρούσε με απελπισία, απογοήτευση τον εραστή της να είναι σιωπηλός, απόμακρος, να φέρεται σαν ξένος. Μετά από λίγες μέρες, καθώς περπατούσαν σε ένα δρομάκι, η γυναίκα σταμάτησε απότομα και τον ρώτησε το λόγο της συμπεριφοράς του.

Κοιτώντας τη στα μάτια, της αποκάλυψε πως βρήκε μια άλλη γυναίκα, νεότερη, τον «άνθρωπο της ζωής του». Λέγοντας αυτά, την άφησε μόνη στο δρόμο και την εγκατέλειψε. Τα δάκρυά της καθώς εξιστορούσε το ερωτικό της δράμα, ενέπνευσαν την ισραηλινή τραγουδίστρια να γράψει αυτό το τραγούδι.

Αν βρίσκετε "τον εαυτό σας" στη μουσική και στους στίχους του τραγουδιού τότε δυναμώστε τον Ερωτικό...σας το ''κερνάμε'' παραβλέποντας ότι ο έρωτας είναι περήφανος, δεν παρακαλά, δε σέρνεται ...εξάλλου ποιος το είπε αυτό;; Η ζωή είναι με τους τολμηρούς!!!