Όροι Διαγωνισμών

Πίσω στους Διαγωνισμούς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ»

 

Η εταιρεία με την επωνυμία «Ερωτικός Ράδιο ΑΕ», (εφεξής «o ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ»), και διακριτικό τίτλο «ΕΡΩΤΙΚΟΣ 9,48»  η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της 17ο χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών (Νέο Ρύσιο) με ΓΕΜΗ 58948004000 και ΑΦΜ 095635771 της Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «Ο πιο Ερωτικός Διαγωνισμός» . Τα δώρα του διαγωνισμού θα είναι 1. Διπλό ανατομικό στρώμα Assos 2. Κόσμημα – ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κατασκευασμένα από 14 καράτια λευκόχρυσο στολισμένα με κόκκινα ζιργκόν, 3.  Ανθοδέσμη με 121 κόκκινα τριαντάφυλλα, 4.  Σετ κόκκινες ρετρό συσκευές (φρυγανιέρα – βραστήρας – καφετιέρα φίλτρου), 5.  Μασάζ με : ναργιλέ , ένα μπουκάλι σαμπάνια ή λευκό κρασί , φρουτοσαλάτα , υδρομασάζ , θεραπεία σώματος , περιποίηση προσώπου, 6. Τρεις ( 3 ) τούρτες La Fratzoli, 7. Πλήρες δείπνο για έξι ( 6 ) ζευγάρια στο εστιατόριο Navona, 8. Ζευγάρι γυναικεία γυαλιά ηλίου της εταιρείας Marc Jacobs. Χρόνος έναρξης του διαγωνισμού 1/2/2023 και λήξη 13/2/2023.

 

 

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΕ ή του ομίλου που ανήκει αυτή, καθώς και οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών ή όποιος σχετίζεται επαγγελματικά με την εταιρεία ή τον διαγωνισμό καθώς και οι  εργαζόμενοι της «ΑΜΑΖΕ ΑΕ».

Σε περίπτωση συμμετοχής των παραπάνω προσώπων και ανάδειξής τους όπως ορίζεται κατά την κατωτέρω διαδικασία, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού τους σε οποιοδήποτε στάδιο.

 

 • Η έναρξη και η λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί και από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΩΤΙΚΟΣ 948  που εκπέμπει στην συχνότητα 94,8 στην Θεσσαλονίκη καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτη ο σταθμός (Facebook, Instagram) και καθορίζεται από τον εκάστοτε παραγωγό και θα μεταδίδεται από το σύνολο των ζωντανών ραδιοφωνικών εκπομπών ψυχαγωγικού ή/και ενημερωτικού χαρακτήρα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΩΤΙΚΟΣ 948 που εφεξής καλείται «ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM», μέσω  αναφορών από τους παραγωγούς κατά την διάρκεια των εκπομπών. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας που λήγει ο διαγωνισμός καμία συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή. Με τον ίδιο τρόπο και από τα ίδια μέσα θα ανακοινωθεί και η ημέρα ανάδειξης του νικητή που διαγωνισμού μετά από κλήρωση.

 

 • Στις αναφορές των διαγωνισμών όπου θα αναφέρονται οι αριθμοί υψηλής χρέωσης 54301 και παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και τον τηλεφωνικό πάροχο, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΕΤΤ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οποιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας  των ανωτέρω χρονικών διαστημάτων δε θα ληφθεί υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι όροι ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή https://www.eroticos.gr/ όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους του διαγωνισμού και ειδικότερα του όρους περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα λάβει ο/οι νικητής/τες, με μοναδική υποχρέωση την ανάρτηση των αναθεωρημένων – κωδικοποιημένων όρων στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα.

 

 • Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ο ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ » (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) με την εκάστοτε λέξη (keyword) που αναφέρει ο/η παραγωγός, (κενό) και το ονοματεπώνυμο του στον αριθμό υψηλής χρέωσης  54301, με χρέωση, 0,34 ευρώ/ SMS  (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α και τέλους κινητής τηλεφωνίας). Οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται τους όρους συμμετοχής τους στον διαγωνισμό από το ραδιοφωνικό σταθμό Ερωτικός 94,8 και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram) και από τον διαδικτυακό τόπο του Διοργανωτή https://www.eroticos.gr/. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται στους χρήστες στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή καθώς και τις οδηγίες των ραδιοφωνικών παραγωγών του σταθμού.

 

 • Κάθε Συμμετέχων μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) από τον διαδικτυακό τόπο instawin.gr.

 

 • Χρήση κωδικού: ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα instawin.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει:

 • Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, παιδότοποι, αισθητικής, κομμωτήρια, spa κοκ.
 • Συνδρομητικές υπηρεσίες: χρόνος χρήσης κάρτας υγείας, ασφαλιστικών παροχών, γυμναστηρίου κοκ.
 • Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).
 • Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

 

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα.

 

Για την εξαργύρωση του εκάστοτε κωδικού που λαμβάνει ο Συμμετέχων μέσω  αποστολής SMS, δεν απαιτείται αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων SMS.

 

Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός  χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.

 

Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.

 

 • Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσω αποστολής SMS από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος, εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού, ήτοι μέχρι το χρόνο λήξης του διαγωνισμού και όπως αυτή η χρονική στιγμή ανακοινώνεται και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς την καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Κάθε αποστολή SMS από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στο διαγωνισμό. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να εξαργυρώσει τον εκάστοτε κωδικό που λαμβάνει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης/SMS) από τον διαδικτυακό τόπο instawin.gr

 

 • Η ανάδειξη των νικητών θα γίνεται αφότου ολοκληρωθεί ο εκάστοτε διαγωνισμός «ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM». Ο/Οι νικητές θα είναι οι συμμετέχοντες που θα έχουν στείλει μήνυμα SMS στο 54301 και θα κληρωθούν ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Ο/Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής γεννήτριας τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD.

 

 • Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται με ανάρτηση στην ιστοσελίδα https://www.eroticos.gr/. Στη συνέχεια θα καλούνται οι νικητές  από τους υπεύθυνους του ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM, στην τηλεφωνική σύνδεση με την οποία έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, για να ενημερωθούν λεπτομερώς σχετικά με την παραλαβή του επάθλου. Η αποδοχή του επάθλου από τον κάθε νικητή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκαπέντε  (15) ημερών από  την ως άνω δημοσίευση των νικητών σύμφωνα με τη  διαδικασία ενημέρωσης όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω. Ο κάθε νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για την διαδικασία της αποδοχής και θα μεταβεί όπου του υποδείξει ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση του με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων και να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα των δεκαπέντε (15) ημερών  από την δημοσίευση των νικητών, δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές, αυτοί χάνουν κάθε δικαίωμα επί του επάθλου, το οποίο θα κληθεί να παραλάβει ο πρώτος επιλαχόντας νικητής, κατά τη σειρά ανάδειξης από την προαναφερόμενη διαδικασία της κλήρωσης. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή με κανέναν από τους επιλαχόντες μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών, τότε το δώρο θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

 

 • Οι νικητές, προκειμένου να παραλάβουν το έπαθλο, θα πρέπει να προσκομίσουν οποιοδήποτε έγγραφο τον ταυτοποιεί και αντίγραφο λογαριασμού σταθερού ή κινητού ή πιστοποίηση καρτοκινητού από την εταιρεία σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας στην οποία ανήκουν. Κατά την παραλαβή του επάθλου, ο κάθε νικητής θα υπογράφει τη σχετική δήλωση αποδοχής του επάθλου που θα του παρέχεται από τον ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM. Στην περίπτωση που ο νικητής είναι αλλοδαπός, τότε θα πρέπει να προσκομίσει αντίγραφο του διαβατηρίου του επικυρωμένο αρμοδίως.

 

 • Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, προσωπικό και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα. Οι δε νικητές, οφείλουν να συμπεριφερθούν στα πλαίσια καλής πίστης και των χρηστών ηθών.

 

 • Οι ακροατές και γενικότερα κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν να επικοινωνούν με τον ραδιοφωνικό σταθμό για θέματα που αφορούν τον διαγωνισμό, στον τηλεφωνικό αριθμό αστικής χρέωσης 2392073580 (10:00 π.μ. – 18:00μ.μ.). Ο δε ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM δεσμεύεται να απαντήσει στα ερωτήματα – παράπονα των συμμετεχόντων εντός 2 εργάσιμων ημερών.

 

 • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει μέρη αυτών των όρων ή και όλους τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους και ειδικότερα τους όρους περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα κερδίσει έκαστος νικητής του διαγωνισμού, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να είναι υποχρεωμένος προς αποζημίωση σε όποιον συμμετέχοντα, με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα https://www.eroticos.gr/.

 

 • Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού. Ο Διοργανωτής επιπλέον δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Διοργανωτή όπως για παράδειγμα δήλωση λάθος ή ημιτελών στοιχείων, τότε ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο κατά σειρά αναδειχθέν νικητή.

 

 • Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή του διαγωνισμού και την αποστολή των στοιχείων των νικητών στον προσφέροντα το δώρο.

 

 • Ο Διοργανωτής θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής δεν είναι ο κάτοχος του κινητού ή είναι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης, τότε για την παραλαβή του επάθλου του θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του νόμου (άρθρο 8 Ν. 1599/1986), την οποία θα υπογράφει (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή) ο κάτοχος του κινητού ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε περίπτωση εταιρικής σύνδεσης, στην οποία θα δηλώνει πως έχει δώσει το δικαίωμα στο χρήστη-νικητή του διαγωνισμού να χρησιμοποιεί την κάρτα SIM για προσωπική χρήση και πως ο ίδιος αποποιείται του δικαιώματος του επάθλου, το οποίο πλέον θα παραλάβει ο κατονομαζόμενος νικητής. Άλλως το έπαθλο μπορεί να παραληφθεί μόνον από τον ιδιοκτήτη του αριθμού που κέρδισε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής του διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το έπαθλο θα παραλαμβάνει αυτός που ασκεί την επιμέλεια αυτού ενώ ο Διοργανωτής διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αποκλείσει το συγκεκριμένο πρόσωπο από το διαγωνισμό και να αρνηθεί την παράδοση του επάθλου.

 

 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού ή ραδιοφωνικού μέσου. Έτσι, οι Διοργανωτής επιφυλάσσει για τον εαυτό του, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του επάθλου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. Ο Διοργανωτής διατηρεί επίσης το δικαίωμα να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο των νικητών στην ιστοσελίδα της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στο Διοργανωτή να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο νικητής δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

 

 • Ο Διοργανωτής διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

 

 • Με την αποστολή SMS από κινητό στο 54301 κάθε συμμετέχων ρητά και ανεπιφύλακτα συναινεί όπως τα προσωπικά του δεδομένα/στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο το Διοργανωτή είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας  κατ’  εντολή και για λογαριασμό του. Περαιτέρω, κάθε συμμετέχων ρητά και ανεπιφύλακτα συναινεί στη διατήρηση/ αποθήκευση των προσωπικών του δεδομένων/ στοιχείων από τον Διοργανωτή με σκοπό αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω SMS ή άλλου τηλεπικοινωνιακού μέσου για τις προωθητικές ενέργειες του Διοργανωτή και για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, οπότε θα διαγραφούν ολοσχερώς. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα/στοιχεία κάθε συμμετέχοντα θα τηρούνται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των ατόμων από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, ιδίως δε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή και στην Ελλάδα την 25η Μαΐου 2018, καθώς και των τυχόν εκδοθησόμενων βάσει του ως άνω κανονισμού εθνικών νόμων αλλά και των διατάξεων του ν. 2472/1992 και λοιπών συναφών νομοθετημάτων, όπως αυτές ισχύουν σήμερα ή/ και όπως τυχόν τροποποιηθούν στο μέλλον για την προσαρμογή τους στον άνω κανονισμό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα, μεταξύ άλλων, να ζητήσουν την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων/ στοιχείων τους που τηρούνται κατά τα ανωτέρω στο αρχείο του Διοργανωτή, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις που προβλέπονται στα ως άνω νομοθετήματα.

Σε περίπτωση παραβίασης των όρων του παρόντος από την εταιρία, καθώς και της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία στην ηλεκτρονική διεύθυνσηinfo@rthess.gr ή στο τηλέφωνο 23920 73580 από τις 9.00 π.μ. – 17.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών), καθώς και να προβαίνουν σε καταγγελίες – παράπονα στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (dpa.gr).

 

 • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

 

 • Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

 

 

 

ESPA
ajax-loader