Παραγωγοί

Σταύρος Μύθος

Γεννήθηκα κάπου στη Θεσσαλονίκη και κάπου μέσα σ' αυτή μεγάλωσα.
Σ' όλους τους δρόμους και τα στενά πάνω σ' ένα ποδήλατο και ένα μηχανάκι! Πάντα όμως αντίθετα από τη φορά του δρόμου. Όταν είσαι μικρός και πηγαίνεις αντίθετα, τα όνειρα πολλαπλασιάζονται!
Έτσι λοιπόν, ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός, μετά πιλότος και μετά ταξιδευτής.. Γι' αυτό και σπούδασα σχέδιο κτιριακών έργων και κατέληξα να εργάζομαι ως σερβιτόρος, μπάρμαν, οικοδόμος, γραφίστας και ότι άλλο ήταν αντίθετο στο όνειρο μου.
Όπου κι αν ήμουν άκουγα ραδιόφωνο! Τα πιστεύω πολύ τα τραγούδια! Χρειάζομαι πάντα ένα στίχο να πιαστώ.. Μια μέρα άκουσα ένα τραγούδι να λέει "άλλα είναι εκείνα που αγαπώ γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα” και νομίζω ήταν καταλύτης στο να μην ακυρώνω άλλο τα όνειρα μου!
Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή μου ο Ερωτικός! Αντίθετα πάλι, αντίθετα σε εκείνη τη φάση της ζωής μου! Λίγο το τραγούδι καταλύτης, λίγο οι άνθρωποι που μπήκαν καρμικά στη ζωή μου, ο Ερωτικός έμεινε και μένει ακόμα να ξορκίζει τα χαμένα μου όνειρα..

 Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 20:00


Κεράσα Βατμανίδου

Γεννήθηκα 18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ημερομηνία που έχουν γεννηθεί η Μελίνα Μερκούρη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη... και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Τι περιμένεις από ένα παιδί που μεγάλωσε βλέποντας τη δακρύβρεχτη ιστορία κινουμένων σχεδίων της Κάντυ Κάντυ, ακούγοντας Σταύρο Κουγιουμτζή, Μάνο Λοΐζο, τραγουδώντας για χρόνια "σοπράνο" στη χορωδία “Μάντζαρος” και βλέποντας Thundercats τα πρωινά του Σαββάτου;
Στο Δημοτικό σημαιοφόρος, στο Γυμνάσιο άριστη, στο Λύκειο.. ερωτεύτηκα! Εκεί έσβησε και το όνειρο μου ως φιλόλογος!
Μετά έκατσα σε πολλά θρανία! Στον κόσμο των υπολογιστών, των Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ανοιχτά Πανεπιστήμια! Όλα τα άφηνα στη μέση, έτσι και τους έρωτες μου..
Ώσπου ένα απόγευμα του Φλεβάρη του 1995 ήρθε στη ζωή μου ο μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας.. ο Ερωτικός 94,8. Η μοναδική σχέση της ζωής μου που πέτυχε! Από τότε "μαζί". Γέλιο, δάκρυ, στιγμές, η συντροφιά μου..

 Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 - 15:00


Φώτης Παρθενόπουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα, σ’ ένα σπίτι όπου η μουσική είχε τον πρώτο λόγο! Το ραδιόφωνο πάντα ανοιχτό! Τραγούδια, μελωδίες, στίχοι.. από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου!
Όχι, δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής! Ήθελα να είμαι αυτός που θα επιλέγει τη μουσική, που θα κάνει τους ακροατές να χαμογελάνε, να χαίρονται, να κλαίνε, να ξεσπάνε.. όλα αυτά τα συναισθήματα που γεννιούνται με τα τραγούδια!
Κάπως έτσι ο Νοέμβρης του 1996 με βρήκε μπροστά σ’ ένα μικρόφωνο και δύο πικάπ, να ξεκινάω ένα μαγευτικό ταξίδι στο ραδιόφωνο! Από αυτά τα ταξίδια που δε θέλεις να τελειώσουν!
Ο Γενάρης του 2018 με βρίσκει στο όνειρο, στον έρωτα, στον Ερωτικό! Κάθε πρωί ξυπνάμε μαζί, πίνουμε τον καφέ μας, πηγαίνουμε στη δουλειά, τρέχουμε να προλάβουμε το λεωφορείο! Τρέχουμε να προλάβουμε τον έρωτα..

 Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 - 11:00