12 Φεβ

Η εταιρεία Aretakis Cucine με τη μοναδική ποιότητα κατασκευής και τα κορυφαία brands σε επιφάνειες, μηχανισμούς και αξεσουάρ, έρχεται για να σχεδιάσει και να συνδυάσει αρμονικά για το τέλειο αποτέλεσμα!

Έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες και έπιπλα ξενοδοχείου με ειδική σχεδίαση από έμπειρους διακοσμητές δίνουν την ιδανική μορφή στον χώρο σας. Στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 50 στον Εύοσμο) για ολη την Ελλάδα και στο Στρόβολο Λευκωσίας για όλη την Κύπρο. Βρείτε και τη σελίδα τους στο Facebook , στο Instragram και στο www.aretakiscucine.gr.

 

 

Η εταιρεία Aretakis Cucine και ο Ερωτικός 94.8 σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας και να διεκδικήσετε μια δωροεπιταγή 3.000€ για έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες της παραπάνω αξίας από το κατάστημα Aretakis Cucine στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 50).

 

 

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής:

   

   

  • Με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής συμφωνείτε και αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής του Διαγωνισμού
  • Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια δύο ( 2 ) εβδομάδες. Από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 έως την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.
  • Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 στην εκπομπή της Κεράσας Βατμανίδου 09:00 – 13:00
  • Η δωροεπιταγή έχει ισχύ μέχρι και 31/12/2024.
  • Ο ακροατής θα επικοινωνήσει με την εταιρία “Aretakis Cucine” και θα επισκεφτεί το κατάστημα του Ευόσμου – Θεσσαλονίκης ώστε να επιλέξει τα έπιπλα του, τα οποία θα σχεδιαστούν και θα κατασκευαστούν για τον χώρο του. Η εταιρεία Aretakis Cusine θα αναλάβει την υποχρέωση επιμέτρησης του χώρου , της μελέτης , της κατασκευής – μεταφοράς και τοποθέτησης επίπλου της αξίας του δώρου (3.000€)
  • Από την τελική επιλογή και ημερομηνία παραγγελίας, η τελική παράδοση θα γίνει σε 3 μήνες (90 μέρες).
  • Στο ποσό της δωροεπιταγής περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
  ESPA
  ajax-loader