08 Νοέ
Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου»

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο Vergina Theatro για λίγες μόνο εμφανίσεις από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης και η Σαββέρια Μαργιολά,οι οποίοι θα μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι για 4 μοναδικές παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

Τραγούδια μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του, αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον έρωτα, το χορό, το τραγούδι.

Ένας καταξιωμένος ερμηνευτής και μία ορχήστρα με «βαρύ» όνομα ανεβαίνουν στη σκηνή του Vergina Theatro για μία μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του μεγαλύτερου Έλληνα συνθέτη και δημιουργού, του Μίκη Θεοδωράκη!

Ο Βασίλης Λέκκας, ο Παναγιώτης Καραδημήτρης, η Σαββέρια Μαργιολά και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τους εξαιρετικούς μουσικούς-γνώστες του έργου του σπουδαιότερου συνθέτη της Ελλάδας, θα μας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη. Σας περιμένουμε σ´ αυτή τη ξεχωριστή βραδιά με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, για να τραγουδήσουμε παρέα όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη.

Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
H είσοδος στο καζίνο είναι προαιρετική & δεν απαιτείται εισιτήριο.

Πληροφορίες στο 2310 491 234

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader