02 Μαρ

To Vergina Theatro υποδέχεται μία από τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, την τραγουδίστρια που στιγμάτισε με τις ερμηνείες της το ελληνικό τραγουδι του κεφιού & της χαράς, της προσφυγιάς, του ξενιτεμού & των παραδόσεων.

Η Γλυκερία ανεβαίνει στη σκηνή του Vergina Theatro με ένα μουσικό λαϊκό πρόγραμμα από την πολυετή καριέρα της και τις συνεργασίες της με σπουδαίους δημιουργούς.

Μαζί της η διάσημη ελληνοτουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc, γνωστή και από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα».

Στην μουσική παράσταση και με αφορμή τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης θα παρουσιαστεί και μουσικό αφιέρωμα με έντονα συγκινησιακό & ethnic χαρακτήρα από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και τον Βόσπορο.

Την Γλυκερία & τη Dilek Koc πλαισιώνει 8μελής ορχήστρα που δίνει το χαρακτηριστικό μικρατσιατικό άκουσμα σε αυτό το οπτικοακουστικό αφιέρωμα στα μονοπάτια της Μικρασίας.

Συμμετέχει ο Χάρης Μακρής

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

 

 

Vergina Theatro

 

Παρασκευή & Σάββατο 04, 05, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Μαρτίου & Πέμπτη 24 Μαρτίου

Εισιτήρια από 20€ με 1 ποτό

Απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

Πληροφορίες στο 2310 491 291

 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το καζίνο & διαδικτυακά από την GoodDeals από τα καταστήματα Public, Media Markt, Wind & τηλεφωνικά από 11876

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader