02 Σεπ

Ο Ερωτικός 94.8, o Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦοΔΣΑ), και ο Δήμος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στο πιο «πράσινο» πάρτι της πόλης!

 

Το Zero Waste music festival γίνεται πραγματικότητα και θα είμαστε όλοι εκεί! Μικροί και μεγάλοι θα ενημερωθούμε για τα οφέλη της ανακύκλωσης, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κερδίσουμε υπέροχα δώρα!

Καινούριος… κάδος στην πόλη!

Το Zero Waste music festival θα μας συστήσει τον καφέ κάδο! Μετά τον μπλε, έρχεται στην καθημερινότητα μας από το νέο έτος και ο καφέ κάδος!  Ένας κάδος στον οποίο θα γίνεται η συλλογή οργανικών απορριμμάτων.

 

Το πρόγραμμα

Σάββατο 3/9 από τις 12:00 έως τις 16:00 στο ισόγειο του One Salonica Outlet Mall.
Για τους μικρούς μας φίλους, που το μέλλον του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια τους, ο ΦoΔΣΑ έχει επιμεληθεί συναρπαστικά βιωματικά εργαστήρια!

Με ψυχαγωγικό και παιδαγωγικό τρόπο καλλιεργείται στα παιδιά οικολογική συνείδηση και προετοιμάζονται να υποδεχτούν τους καφέ κάδους στην πόλη!

Μαζί τους, η καλύτερη ραδιοφωνική παρέα της πόλης: Η Κεράσα Βατμανίδου και ο Στέφανος Νέρος από τον Ερωτικό 94,8 θα εκπέμπουν μουσικές και θετική διάθεση από το One Salonica Outlet Mall!

 

zerowave-saturday

 

Τρίτη 6/9 από τις 17:00 έως τις 20:00  στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Μαθαίνουμε για τον νέο καφέ κάδο που θα εγκαταστήσει ο Δήμος στις γειτονιές μας οσονούπω και πως μπορούμε ν’ αλλάξουμε καθημερινές συνήθειες ώστε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Ο Ανέστης Μενεξές θα βρίσκεται από νωρίς στα decks, και θα εμψυχώνει την όλη προσπάθεια με την αστείρευτη ενέργεια και το μπρίο του!

 

Το φεστιβάλ θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία!

Ο Στέλιος Ρόκκος από τις 21:00 θα βρίσκεται στη σκηνή και μέχρι τα μεσάνυχτα θα μας διασκεδάζει με τα τραγούδια του.

rokkos

Χορηγός εκδήλωσης

Την εκδήλωση στηρίζει η εταιρεία Μασούτης με την απόλυτα συνεπή και ecofriendly στάση και δράση του εδώ και χρόνια.

 

 

Και τις δύο μέρες του φεστιβάλ, Σάββατο και Τρίτη, θα μας συντροφεύουν μουσικές και συζητήσεις με ειδήμονες σε περιβαλλοντικά ζητήματα από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, τον Ερωτικό 94.8 και τον Fresh 96.1.

 

Διαγωνισμός Return the Good

ή αλλιώς αρχίστε να μετράτε καλές πράξεις… γιατί επιστρέφουν!

 

Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ συνεργάτες του ΦoΔΣΑ θα βρίσκονται εκεί ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους για τον καφέ κάδο, και την ανακύκλωση.

Με το tablet που θα κρατούν στα χέρια τους θα μας ξεναγούν επί τόπου στη σελίδα του ΦoΔΣΑ  και όποιος το επιθυμεί θα εγγράφεται στην εφαρμογή Return the Good διεκδικώντας απίθανα δώρα!

Η κλήρωση έχει ξεκινήσει! Μπορείτε κι εσείς να λάβετε μέρος!

Εγγράφείτε τώρα στην εφαρμογή Return the Good! 2 ηλεκτρικά πατίνια, 50 κιτ με οικιακό καφέ κάδο, τσάντες, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια μπορούν να γίνουν δικά σας. Γιατί το καλό επιστρέφει σε μας!

 

fodsartg

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader