06 Φεβ

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

 

Δύο αγαπημένες φωνές από τα δύο πιο αγαπημένα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης ενώνονται στη γιορτή του Έρωτα στις 14 Φεβρουαρίου

 

Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος μας φέρνει ένα διαφορετικό δώρο γεμάτο από τη μαγεία του έρωτα που λέγεται ραδιόφωνο. Με σύνθημα το «Ο Έρωτας έχει τη δική του φωνή – Ο Έρωτας μας ενώνει» δύο ραδιόφωνα κάνουν αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ! Ενώνονται !

Ενώνουν τις μουσικές τους, τους ακροατές τους, τις συχνότητες τους και τις φωνές των Λευτέρη Μαρόγλου και Μαριάννας Καρέζη σε μία μαγική 3ωρη βραδινή εκπομπή που θα αναμεταδωθεί από τις συχνότητες του Ερωτικού 94.8 & του Plus Radio 102.6 MAZI !

Σε μία εποχή που η δύναμη του «ΜΑΖΙ» είναι πιο αναγκαία και πιο ισχυρή από ποτέ, δύο τεράστια ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης που δεν ανήκουν καν σε ίδιους ομίλους και δεν παίζουν καν την ίδια μουσική τολμούν να ενωθούν! Για μία και μόνο εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ ο Plus Radio 102.6 και ο Ερωτικός 94.8 θα αναμεταδώσουν ταυτόχρονα ξένα και ελληνικά τραγούδια για τον έρωτα. Ο Λευτέρης Μαρόγλου και η Μαριάννα Καρέζη θα σβήσουν τα φώτα του στούντιο και θα ανοίξουν τα μικρόφωνα για να εξομολογηθούν ιστορίες και αισθήματα και να κάνουν αυτό που κάνουν εδώ και χρόνια, να μας κάνουν να ερωτευτούμε με το ραδιόφωνο!

 

Ο Λευτέρης Μαρόγλου είναι στην συνείδηση των ακροατών η φωνή του έρωτα στη Θεσσαλονίκη για πολλές δεκαετίες. Δημιούργησε το 1994 το ραδιόφωνο που δεν γινόταν να λείπει από την πόλη του έρωτα, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και ερωτεύεται αναρχικά και αδιάκοπα.

Ο Ερωτικός 94.8 άφησε εποχή με τα ερωτικά μηνύματα και τα τραγούδια του, τους καλλιτέχνες που τον στήριξαν και τους στήριξε χάριν του έρωτα. Ποιος δεν έχει ερωτευτεί με την φωνή του Λευτέρη Μαρόγλου? Ποιος δεν έχει κλάψει από έρωτα με τα τραγούδια του Ερωτικού ?

Η Μαριάννα Καρέζη από τον Plus Radio 102.6 είναι η φωνή που στιγμάτισε τις νύχτες στην Θεσσαλονίκη και ένωσε τη πόλη από το 2010 που δημιούργησε την εκπομπή «Together». Από τότε και για πολλά χρόνια μας συντρόφευε τις νύχτες με τις πιο αγαπημένες ξένες μπαλάντες, με αφιερώσεις και ανοιχτές συζητήσεις με τους ακροατές σε θέματα που ήταν σπάνιο να ακούσεις σε ένα ραδιόφωνο. Ποιος έχει ζήσει στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει συγκινηθεί ή δεν έχει κάνει αφιέρωση μέσα από το Together?

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

Η Θεσσαλονίκη ερωτεύεται ξανά μέσα από το Ραδιόφωνο

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader