28 Απρ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Γιάννης Χαρούλης, Ματούλα Ζαμάνη, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μίλτος Πασχαλίδης

 

10ο + 2 Φεστιβάλ Πόζαρ με free camping, συναυλίες των μεγαλύτερων καλλιτεχνών και πολλές παράλληλες δράσεις, σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, 22-23-24/07, στα Λουτρά Πόζαρ!

 

22-23-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Φέτος γιορτάζουμε την μουσική, την ζωή και τα 10+2 χρόνια του ομορφότερου φεστιβάλ της Ελλάδας! Δυο χρόνια απουσίας ήταν πολλά – και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε παρέα την μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια – κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα!
Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας πιο εντυπωσιακό και μεγάλο από ποτέ. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε.
Η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον, οι αναμνήσεις γεμίζουν νότες, και το φεστιβάλ Πόζαρ περιμένει ανυπόμονα τους φίλους του που θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο – μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα, για να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες, συναντήσεις, χαμόγελα, free camping και απίστευτη ενέργεια!
13km από την ιστορική Αριδαία και 35km από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ. Είστε έτοιμοι;

 

 

Πρόγραμμα Συναυλιών:

 

  • Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

– Θανάσης Παπακωνσταντίνου
– Γιάννης Αγγέλακας

  • Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

– Γιάννης Χαρούλης
– Ματούλα Ζαμάνη

  • Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

– Ελευθερία Αρβανιτάκη
– Μίλτος Πασχαλίδης

 

Εισιτήρια GoodDeals:

  • 13€ για Ημερήσια είσοδο 1 ατόμου
  • 30€ για 1 εισιτήριο 3 ημερών για 1 άτομο

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader