25 Ιούν

Δήμητρα Γαλάνη

μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη

Φρούριο του Επταπυργίου

Κυριακή 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2024 – Ώρα 21:15

 

Γιορτάζοντας τα 55 χρόνια καριέρας, η Δήμητρα Γαλάνη βάζει την υπογραφή της σε ένα πρόγραμμα που  συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής. Μια αναδρομή σε πολύ αγαπημένα τραγούδια, που όλοι περιμένουν, για δύο βραδιές στο Φρούριο του Επταπυργίου, με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της.

Η Δήμητρα Γαλάνη, στιχουργός, συνθέτις και ερμηνεύτρια, συνεργάζεται σταθερά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες- δημιουργούς, που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη, ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια, με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι). Δίπλα τους ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, και το πενταμελές μουσικό τους σχήμα.

Στον ξεχωριστό χώρο του Επταπυργίου η Δήμητρα μαζί με την Παυλίνα, μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας.

 

 

Συντελεστές:

Τύμπανα: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος

Μπάσο: Στέλιος Προβής

Κιθάρα: Μηνάς Λιάκος

Κιθάρα: Δημήτρης Αρώνης

Πλήκτρα, synths: Νικόλας Γουάστωρ

 

*Απαγορεύεται η είσοδος 15′ μετά την αναγραφόμενη ώρα έναρξης της εκδήλωσης και το εισιτήριο ακυρώνεται αν ο θεατής φθάσει καθυστερημένα σε αυτήν.

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader