08 Νοέ

Γεωργία Νταγάκη

Block33

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

 

Η Γεωργία Νταγάκη ανεβαίνει στο Block33 στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική παράσταση! Διανύοντας ένα επιτυχημένο καλοκαίρι όπου εκείνη και η μπάντα της περιόδευσαν σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζουν με τις χειμερινές εμφανίσεις τους. Μετά την Αθήνα (Σταυρό του Νότου), σειρά έχει η αγαπημένη της Θεσσαλονίκη στο Block33, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Στην πιο δημιουργική της φάση και λίγο πριν την κυκλοφορία των δυο επερχόμενων δίσκων της, η Γεωργίας Νταγάκη μας προσκαλεί σε ένα πρόγραμμα που στον πυρήνα του ισορροπούν με απόλυτο τρόπο, ο δυναμισμός, η δεξιοτεχνία το πάθος και η συγκίνηση.
Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Σύννεφο θα γίνω», «Ίδιο λάθος», «Δε λέει η καρδιά να μάθει», «Σκέτος εγώ», «Ο χορός μου» πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά της, δίνοντας τη σκυτάλη σε αγαπημένες διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία. Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, τραγούδια από τη νέα δισκογραφικής δουλειάς της.
Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, το σκηνικό ανατρέπεται με το project «Short distance», αποδίδοντας ορχηστικές μουσικές από το δεύτερο επερχόμενο ομώνυμο ΕP της Γεωργίας, όπου για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, συνδυάζοντας μοναδικά την Trance και την Techno μουσική με την Κρήτη… με τη λύρα να παίρνει φωτιά!

 

Συνοδοιπόροι:

Πάνος Γεωργοπουλος- Ηλ. Κιθάρα
Λουκάς Καλαντζάκος- Τύμπανα
Αποστόλης Καρποντίνης- Λαούτο, κιθάρα
Γιώργος Χριστοδουλάκος- Μπάσο, τραγούδι

Επιμέλεια ήχου: Mάκης Δρακόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions
Photos: Δέσποινα Ζητάκη

 

Εισιτήρια:

GoodDeals: 9€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader