01 Μαΐ

Γιώργος Βογιατζάκης

¨Καλώς ν΄ανταμώσουμε¨

Club Μύλος

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

 

«Τούτ’ η ψυχή είναι βαθιά κι εγιόμισ΄ από πόνο» όπως δηλώνει ο Δ. Σολωμός, περήφανα στο έργο του «ο Κρητικός».
Ο Γιώργος Βογιατζάκης με συνοδοιπόρο τη μελωδική του λύρα ταξιδεύει & συγκινεί το κοινό του σε κάθε του μουσική παράσταση. Ο ερμηνευτής από το Ρέθυμνο, με την ευγένεια και τη σεμνότητα που τον διακρίνουν αφήνει το μουσικό του αποτύπωμα πιο δυνατό και λαμπερό, επί σειρά ετών.
Η μουσική του διαδρομή, ξεκίνησε στην ηλικία των πέντε ετών όταν ανακάλυψε την λύρα και έως σήμερα περιλαμβάνει αξιοσημείωτες συνεργασίες, όπως του Αντώνη Ξυλούρη (Ψαραντώνης) και του Μιχάλη Τζουγανάκη.
Με μεγάλη συγκίνηση θυμάται τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Θεσσαλονίκη , με τους Διωματάρηδες, στιγμή ορόσημο για τη μετέπειτα πορεία του.
Φυσικά, ο Νίκος Ξυλούρης ήταν, είναι και θα παραμείνει το ίνδαλμα του, όπως ο ίδιος παραδέχεται σε κάθε του εξομολόγηση.
Ο ταλαντούχος μουσικός γράφει ασταμάτητα τις σκέψεις του και προσπαθεί να τις αποτυπώσει πάνω στη μουσική του, να ξεγυμνώσει τη ψυχή του πάνω στο χαρτί και μετέπειτα στις καρδιές του κόσμου, εκεί ξεσπά, εκεί υπάρχει.
Το ανανεωμένο του πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλα μουσικά ακούσματα. Από παραδοσιακά μέχρι ροκ μελωδίες, ερμηνεύοντάς τες φέτος, σε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το κοινό να απολαμβάνει τη χαρακτηριστική, μελωδική & αιθέρια φωνή του.
Ο λυράρης και ερμηνευτής Γιώργος Βογιατζάκης, συνεχίζει ακάθεκτος να εξελίσσεται με πυγμή και φλόγα στην καρδιά, αποδεικνύοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλες συγκινήσεις!
Μετά από τις sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα και παράλληλα με την παρουσία του στο φιλανθρωπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Just the 2 of us” ο Γιώργος Βογιατζάκης επιστρέφει στη αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και στο club του ΜΥΛΟΥ για ένα ακόμη δυνατό live.

 

Μαζί του στη σκηνή:

Μιχάλης Ντακάκης: Λαούτο
Εμμανουήλ Κωστογιάννης: Πλήκτρα
Αγγελής Χρήστος: Κρουστά

 

Πληροφορίες:

“Καλώς ν΄ανταμώσουμε”

Γιώργος Βογιατζάκης

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ώρα προσέλευσης: 21.00 – Ώρα Έναρξης: 22:00

 

Mylos Club Thessaloniki
Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

 

Εισιτήρια:

GoodDeals: 7€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader