04 Ιούν

Κωστής Μαραβέγιας

 

Θέατρο Δάσους 

 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 – Ώρα 21:15

 

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας με φουλ θετική ενέργεια και χαμόγελα έρχεται στο Θέατρο Δάσους την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 για να δροσίσει τα βράδια μας με ένα μουσικό show…όπως παλιά!

Χωρίς περιορισμούς, για να μας ταξιδέψει στη μαγεία των συναυλιών που τόσο μας έλειψαν!

Γεμάτος με ενέργεια και χαμόγελο, διασκευάζει και τραγουδά όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του – και όχι μόνο – και μας προσκαλεί να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Μας προσκαλεί να σμίξουμε, να γίνουμε όλοι ξανά μια μεγάλη παρέα, να νιώσουμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και πάνω από όλα να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς πιο χαρούμενοι και πιο ανάλαφροι.

Με χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά και την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου συναντιόμαστε ξανά και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, σε μια βραδιά όπου το κέφι και η μουσική πρωταγωνιστούν και πάλι!
Ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς.

 

Πληροφορίες:

Θέατρο Δάσους

Σέιχ Σου

 

Κωστής Μαραβέγιας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στις 21:15

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15€, την ημέρα της συναυλίας 17€

 

 

Νικητές Διαγωνισμού Προσκλήσεων

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader