15 Μαρ

Μίλτος Πασχαλίδης

Block33

Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 – Ώρα: 21:30

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ο παλιός και γνώριμος καλλιτέχνης, ο ροκ και ταυτόχρονα παραδοσιακός, που τηρεί πιστά το ραντεβού με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει πάντα για να μας χαρίσει ξεχωριστές, αλλιώτικες νύχτες, μέσα από τα απρόβλεπτα μονοπάτια της μουσικής του.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης πολυτάλανατος και πολυπράγμονας, είχε μία γεμάτη χρονιά.
Ολοκλήρωσε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία που στέφηκε όπως πάντα με επιτυχία, επανεκτέλεσε τον οριακό δίσκο του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο», κυκλοφόρησε την τέταρτη συγγραφική του εργασία, με τίτλο «Ξενοδοχεία» και τώρα επιστρέφει στο σταθερό του στέκι, στη Θεσσαλονίκη στο Block 33.

Εδώ θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Σχεδόν 3 δεκαετίες μουσικής διαδρομής με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Οι βραδιές στη Θεσσαλονίκη θα τα έχουν όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Στα είπα όλα», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών εργασιών.

Το πρόγραμμα του Μάρτη θα είναι προσωπικό, με την δική του αίσθηση και την ατμόσφαιρα που εκείνος θα φτιάξει αφού τα τραγούδια που θα πει είναι εκείνα τα ξεχασμένα.

Τραγούδια από συμμετοχές σε δίσκους φίλων του, τραγούδια που λίγοι τα έχουν ξεχωρίσει, ανάμεσα σε ιστορίες με πεφταστέρια, παραμύθια και μουσικές κουβέντες.

 

Στη σκηνή θα τον συνοδεύουν:

Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά
Πάρις Περυσινάκης – Λύρα, Μαντολίνο
Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Ηλίας Δουμάνης – Τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο

Ηχοληψία: Πασχάλης Κολέντσης, Σωτήρης Παπάκος
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: Stray Music

 

Πληροφορίες:

Μίλτος Πασχαλίδης Live

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310533533

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader