20 Μαΐ

Μίλτος Πασχαλίδης

Θέατρο Γης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 – Ώρα 21:30

 

Συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Δάσους Θεσσαλονίκης 2024 παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης πιστός στο ραντεβού του ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι τα πιο αξέχαστα μουσικά βράδια και έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης.

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και συναίσθημα από έναν τραγουδοποιό που λατρεύει η Θεσσαλονίκη,  αφού κάθε συναυλία του είναι ένα μουσικό ταξίδι που θυμόμαστε για καιρό.

Μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο συγκινητικές συναυλίες του Μίλτου.

Η παρουσία του εκεί και το Καλοκαίρι του 2024, θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Και αυτό το καλοκαίρι, ελεύθεροι και αυθόρμητοι θα απολαύσουμε εμπνεύσεις της στιγμής από τον αγαπημένο μας τραγουδοποιό.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

 

Εισιτήρια:

more.com : 15€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader