16 Μαΐ

Σωκράτης Μάλαμας

Θέατρο Γης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 – Ώρα 21:00

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 – Ώρα 21:00

 

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας σε μία από τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ανεβαίνει στο θέατρο Γης τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, με τους αγαπημένους του συνοδοιπόρους και συνεργάτες.

Λιτός, σεμνός και με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του, ο Σωκράτης Μάλαμας και η δουλειά του, αγαπήθηκε από το κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά σε όλες του τις εμφανίσεις.

 

Παρέα του στο τραγούδι, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και Φώτης Σιώτας.

 

Ήταν το 1989 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» σε ενορχήστρωση και ηχοληψία του Νίκου Παπάζογλου.

Από τότε και στο πέρασμα των ετών ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό και άμεσα αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που έχει μετατρέψει τις μπαλάντες του σε διαχρονικές επιτυχίες που γνωρίζουν όλοι.

Οι στίχοι και η μουσική του αγγίζουν την ψυχή του κοινού είτε εμφανίζεται σε εναλλακτικές σκηνές τον χειμώνα είτε σε ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι και τα ταξίδια που μας χαρίζει μένουν αξέχαστα μέχρι την επόμενη συναυλία του, το επόμενο μουσικό ραντεβού!

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα από τα τραγούδια που μας χάρισε ο ασυμβίβαστος αλλά πάντα ειλικρινής Σωκράτης θα τολμήσουμε μία μικρή αναφορά στις επιτυχίες του ανά τα χρόνια: “Πριγκηπέσσα”, το “Χαμένο ρούχο”, το “Τίποτα δε χάθηκε”, «Δεκέμβρης του 1903», “Τα παιδιά μες την πλατεία”, “Το γράμμα”, “Ο κήπος”, “Είναι σκοτάδι” , “Τα πάγια”, “Τσιγάρο ατέλειωτο”, το “Φάλτσος χρησμός”, “Να βάλω τα μεταξωτά”, και πόσα ακόμη…

Αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

 

Μαζί του επί σκηνής:

 

Ιουλία Καραπατάκη: Τραγούδι
Πέτρος Μάλαμας: Τραγούδι
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, Λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά

 

Τίτος Καργιωτάκης – Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης – Μελίνα Ζερβάκη: Σχεδιασμός & χειρισμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός Σκηνής

 

Εισιτήρια:

Γενική Είσοδος 15€

 

 

Νικητές Διαγωνισμού Προσκλήσεων

 

*Αναβολή Συναυλίας για Τρίτη 7 Ιουνίου

*Ο καιρός δεν επιτρέπει τελικά να πραγματοποιηθεί η συμερινή συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Γης.

*Η συναυλία αναβάλλεται για την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά.

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader