23 Ιούν

Σωκράτης Μάλαμας

Θέατρο Γής

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 – Ώρα 21:00

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στα καλοκαιρινά του ραντεβού με το κοινό της Θεσσαλονίκης, που τον ακολουθεί φανατικά στις μουσικές επιλογές του, έρχεται στο Θέατρο Γης.

Θα τον συνοδεύουν σταθερά και πάντα με τη συνταγή της επιτυχίας, όπως έχουμε συνηθίσει σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Πέτρος Μάλαμας.

Ένα από χαρακτηριστικά που κάνουν τον Σωκράτη Μάλαμα να ξεχωρίζει είναι το κοινό του, που τον ακολουθεί πιστά στο πέρασμα των χρόνων, δείχνοντας μια λατρεία στον ίδιο και τη δουλειά του. Ο ίδιος σεμνός και λιτός φροντίζει πάντα οι συνεργασίες του να είναι επιτυχημένες και να τις αγαπάει το κοινό του.

Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» σε ενορχήστρωση και ηχοληψία του Νίκου Παπάζογλου.

Από τότε και στο πέρασμα των ετών ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό και άμεσα αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που έχει μετατρέψει τις μπαλάντες του σε διαχρονικές επιτυχίες που γνωρίζουν όλοι.

Οι στίχοι και η μουσική του αγγίζουν την ψυχή του κοινού είτε εμφανίζεται σε εναλλακτικές σκηνές τον χειμώνα είτε σε ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι και τα ταξίδια που μας χαρίζει, μένουν αξέχαστα μέχρι την επόμενη συναυλία του, το επόμενο μουσικό ραντεβού!

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα από τα τραγούδια που μας χάρισε ο ασυμβίβαστος αλλά πάντα ειλικρινής Σωκράτης θα τολμήσουμε μία μικρή αναφορά στις επιτυχίες του ανά τα χρόνια: “Πριγκηπέσσα”, το “Χαμένο ρούχο”, το “Τίποτα δε χάθηκε”, «Δεκέμβρης του 1903», “Τα παιδιά μες την πλατεία”, “Το γράμμα”, “Ο κήπος”, “Είναι σκοτάδι” , “Τα πάγια”, “Τσιγάρο ατέλειωτο”, το “Φάλτσος χρησμός”, “Να βάλω τα μεταξωτά”, και πόσα ακόμη…

Αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

 

Συνοδοιπόροι του επί σκηνής:

Ιουλία Καραπατάκη: Τραγούδι
Πέτρος Μάλαμας: Τραγούδι

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader