17 Μαΐ

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι στον ομώνυμο οικισμό που βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική σε υψόμετρο 600 μέτρων, στις 29 & 30 Ιουλίου 2022 και μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό διήμερο συναυλιών.

 

Παρασκευή 29/7
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Γιάννης Διονυσίου

Σάββατο 30/7
Γλυκερία – Μελίνα Κανά
Manitarock

 

Με ιδιαίτερη χαρά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη στήριξη του «Κέντρου Ελπίδας» (Hope Spot).
Πρόκειται για ένα κοινωνικό κίνημα προσφοράς και στήριξης για θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η διοργάνωση του φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή του οικισμού με το Σήμερα.

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν φιλοξενηθεί στο φεστιβάλ Βαρβάρας τα προηγούμενα χρόνια ανάμεσα τους οι Πυξ Λαξ, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νατάσσα Μποφίλιου,
Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Χαρούλης, Χαρούλα Αλεξίου, Ορφέας Περίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παυλος Παυλιδης κ.α.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό τη φυσική ομορφιά του τόπου, να γευθεί τη περίφημη τοπική κουζίνα καθώς και να επισκεφθεί τους Καταρράκτες Βαρβάρας.

 

Πρόγραμμα:

 

– Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 – οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

– Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γιάννης Διονυσίου

– Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 – οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

– Γλυκερία – Μελίνα Κανά
– Manitarock

 

Εισιτήρια:

– GoodDeals: 10€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader