18 Μαρ

Οι θεατρικές παραγωγές ΜΕΘΕΞΙΣ

παρουσιάζουν την απόλυτη κωμωδία

«ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ»

με τα κείμενα του μοναδικού ΑΡΚΑ

για τρεις μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

 

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα.»

Κ. Γεωργουσόπουλος

 

Το ξεκαρδιστικό έργο «Εκτός Ελέγχου», με τα κείμενα του μοναδικού Αρκά, με κορυφαίους πρωταγωνιστές και καλλιτεχνικούς συντελεστές, παρουσιάζεται για τρεις μόνο παραστάσεις Παρασκευή 1η, Σάββατο 2 (διπλή παράσταση 18:30 & 21:15) και Κυριακή 3 Απριλίου στον ιστορικό κινηματογράφο και θέατρο της Θεσσαλονίκης «Κολοσσαίον»!

 

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής, έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια. Ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς και τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και ο χαρισματικός Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και σας υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

 

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και συγγραφέας της εποχής μας, με την καυστική του πένα, χαρίζει αφ’ ενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφ’ ετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας: Αρκάς

Σκηνοθεσία- Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς

Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Εικαστική επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας

Creative Agency: Gridfox

Παραγωγή: Μέθεξις

 

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

1/04/2022 21:15

2/04/2022 διπλή 18:30 & 21:15

3/04/2022 20:00

Διάρκεια Παράστασης: 100’ λεπτά

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Θέατρο Κολοσσαίον – Βασ. Όλγας 150, Θεσσαλονίκη – Τηλ. 2310 834996

GoodDeals: Από 10€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader