06 Απρ

Ψηλά απ’ τη γέφυρα

Άρθουρ Μίλερ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Θέατρο Αριστοτέλειον

Από Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

 

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τους 45.000 θεατές, η παράσταση «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» του Γιώργου Νανούρη, με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και την Ιωάννα Παππά, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ, «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα». Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.
Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και προσπαθεί μέχρι τελευταία στιγμή να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδο του.
Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ερμηνεύει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.
Ο Δημήτρης Καπετανάκος, στον ρόλο του Μάρκο, ενός από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της.
Ο Ρένος Ρώτας στο ρόλο του Ροντόλφο -αδελφού του Μάρκο- που ερωτεύεται την ανηψιά του Έντι, την Κάθριν, τον ρόλο της οποία κρατάει η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Παππά, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος, Ρένος Ρώτας, Ευγενία Ξυγκόρου

Κοστούμια: Dante
Σκηνικός χώρος – Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

 

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 & 21:00
Κυριακή 18.00 & 21:00

 

Εισιτήρια:

GoodDeals: 15€

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader