25 Δεκ

Σωκράτης Μάλαμας

Block 33

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 & Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο Block 33 για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023.

Οι συνεχείς sold out εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη δείχνουν πόσο αγαπά το κοινό της πόλης τον Σωκράτη Μάλαμα, που τον ακολουθεί πιστά σε όλα τα χρόνια της καριέρας του, αφού η παρουσία του δίνει στη νύχτα μας προσμονή, οι παρέες ανταμώνουν ξανά και τραγουδάνε δυνατά!

Θα τον συνοδεύουν σταθερά και πάντα με τη συνταγή της επιτυχίας, όπως έχουμε συνηθίσει σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Πέτρος Μάλαμας.

Ένα από χαρακτηριστικά που κάνουν τον Σωκράτη Μάλαμα να ξεχωρίζει είναι το κοινό του, που στο πέρασμα των χρόνων, δείχνει μια λατρεία στον ίδιο και τη δουλειά του. Ο ίδιος σεμνός και λιτός φροντίζει πάντα οι συνεργασίες του να είναι επιτυχημένες και να της αγαπάει το κοινό του.

Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Ασπρόμαυρες Ιστορίες» σε ενορχήστρωση και ηχοληψία του Νίκου Παπάζογλου.

Από τότε και στο πέρασμα των ετών ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό και άμεσα αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που έχει μετατρέψει τις μπαλάντες του σε διαχρονικές επιτυχίες που γνωρίζουν όλοι.

Οι στίχοι και η μουσική του αγγίζουν την ψυχή του κοινού είτε εμφανίζεται σε εναλλακτικές σκηνές τον χειμώνα είτε σε ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι και τα ταξίδια που μας χαρίζει, μένουν αξέχαστα μέχρι την επόμενη συναυλία του, το επόμενο μουσικό ραντεβού!

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κανένα από τα τραγούδια που μας χάρισε ο ασυμβίβαστος αλλά πάντα ειλικρινής Σωκράτης θα τολμήσουμε μία μικρή αναφορά στις επιτυχίες του ανά τα χρόνια: “Πριγκηπέσσα”, το “Χαμένο ρούχο”, το “Τίποτα δε χάθηκε”, «Δεκέμβρης του 1903», “Τα παιδιά μες την πλατεία”, “Το γράμμα”, “Ο κήπος”, “Είναι σκοτάδι” , “Τα πάγια”, “Τσιγάρο ατέλειωτο”, το “Φάλτσος χρησμός”, “Να βάλω τα μεταξωτά”, και πόσα ακόμη…

Αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

 

Πληροφορίες:

 

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 533533

Σωκράτης Μάλαμας Live

Ώρα Έναρξης: 21:30

Οι Πόρτες ανοίγουν: 21:00

 

Εισιτήρια:

 

Εισιτήρια ορθίων: 15 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6949 809824 & 2310 533533

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader