06 Σεπ

Σήμερα, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

 

Γιορτάζουμε και μαθαίνουμε για την ανακύκλωση! Η δεύτερη μέρα της πιο «πράσινης» γιορτής της πόλης, του Zero Waste music festival έφτασε!

 

Μια γιορτή που συνδιοργανώνεται από τον ΦοΔΣΑ, το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Ερωτικό 94.8. Mε ελεύθερη είσοδο άφθονη δράση και πολλή μουσική!

 

 

Το πρόγραμμα:

 

Από τις 17:00 βιωματικά εργαστήρια από τον ΦoΔΣΑ. Καλλιεργούμε την οικολογική μας ενσυναίσθηση μέσα από παιχνίδια, μαθαίνουμε για τα οφέλη της ανακύκλωσης και πώς ν’ αλλάξουμε συνήθειες, ενημερωνόμαστε για τον καφέ κάδο που θα εγκαταστηθεί στις γειτονιές μας.

 

Στις 19:00 στo stage o Ανέστη Μενεξές. O dj και ραδιοφωνικός παραγωγός που καθημερινά μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του Fresh 96.1.

 

Στις 21:00 ο Στέλιος Ρόκκος θ’ ανέβει με την κιθάρα του στη σκηνή συντροφεύοντάς μας μέχρι τα μεσάνυχτα. Μια συναυλία που επιμελήθηκε ο πιο ερωτικός σταθμός της πόλης, ο Ερωτικός 94.8.

 

 

Συμμετέχετε στην κλήρωση Return the good

 

Μην ξεχνάτε την κλήρωση που «τρέχει» από τον ΦοΔΣΑ. Εγγραφείτε τώρα στην εφαρμογή Return the good και διεκδικήστε 2 ηλεκτρικά πατίνια, 50 κιτ με οικιακό καφέ κάδο, τσάντες πολλαπλών χρήσεων, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια.

 

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεργάτες του ΦoΔΣΑ θα είναι παρόντες ενημερώνοντας το κοινό για τον καφέ κάδο και την ανακύκλωση. Με το tablet τους θα μπορούν επί τόπου να σας εγγράφουν στην εφαρμογή Return the good για να αρχίσετε να μετράτε καλές πράξεις και να διεκδικήσετε τα απίθανα δώρα!

Γιατί το καλό ανακυκλώνεται… και τελικά σου επιστρέφεται!

 

fodsartg

Δείτε επίσης

ESPA
ajax-loader